Lelydorp Net meetingpoint op Internet voor personen van Lelydorp en omstreken

Vandaag is:   

Gastenboek

Webmail

Welkom op Lelydorp Net, de site voor en door Lelydorpers!

 

Home

 

Historie

 

Informatie

 

Scholen

 

Fotoboek

 

Gastenboek

 

Forum

 

Startpagina

 

Recreatie

 

Sport

 

Nieuwtjes uit Lelydorp

 

ReŁniewerkgroep

 

Ingezonden

 

Internetaanbiedingen

 

Links

  Webmail


 

Sport
Lelydorp en omgeving
 

Badminton

De Badminton Club Lelydorp (BCL) is ongeveer 21 jaar terug gestart onderleiding van de heer Kenneth Kershout en mevrouw Loes Harkisoen. De club bestaat nu uit 50 leden waarvan de helft nog actief mee doet aan badminton wedstrijden. De BCL is aangesloten bij de Surinaamse Badminton Bond, SBB en het is altijd zo dat leden van BCL worden geselecteerd voor de nationale selectie van Suriname.
De Oefenlocatie is de zaal van de LSB
De oefendagen zijn, elke dinsdag van 5 uur tot 9 uur, elke donderdag van 6uur tot 9 uur en elke zaterdag morgen van 11 uur tot 1 uur.
Er zijn leeftijdscategorieŽn van onder 11 jaar, onder 13 jaar, onder 17 jaar, onder 19 jaar en A en B.
Wilt u zich inschrijven dan bent u terecht bij mevrouw Harkisoen bij de LSB op bovengenoemde oefentijden of u kunt haar ook bereiken op telefoonnummer 08852157.

Lelydorpers schrijf je nu in bij de BCL want, Sport is gezond!

Klik en bekijk vergroot

Klik en bekijk vergroot

Zwemmen
 

In het zwembad van 'Lely Hills Hotel en Casino' worden er zwemlessen gegeven door de heer Albert Rachmad. De les dagen en tijden zijn maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 4 uur tot 5 uur voor kinderen tussen 6 en 25 jaar en van 5 uur tot 6uur voor volwassenen boven 25 jaar. Examens worden afgelegd in Paramaribo in zwembad Parima. Voor inschrijving bent u terecht bij de heer Albert op bovengenoemde lestijden of u kunt hem ook bereiken op 0366289 (Lely Hills) of op zijn Privť telefoonnummer 450225.
Er is behoefte aan de bouw van een betere en professionelere openbare zwembad, met o.a. een kinderbad voor deze zwemactiviteiten.

!!Lelydorpers hou je fit, doe aan Sport en schrijf je in bij de zwemclub Lelydorp!!
.
 

     

 

De site is ontworpen en wordt onderhouden door Harris Internet Services. Voor diensten op het gebied van Internetten zoals Webdesign, Webhosting, Domeinnamen,Internettrainingen en Internet PC-hulp.