Contactpagina
De enige manier hoe ons nu via e-mail te bereiken. Het E-mail adres webmaster@lelydorp.net wordt niet meer gebruikt. klik hier en stuur ons een e-mail.

Plaats nu ook uw advertentie  bij Lelydorp Net. Tegen een kleine vergoeding, staat uw advertentie een afgesproken periode hieronder of elders op de site. Meer info? Mail ons.
 

Gastenboek

Welkom op Lelydorp Net, de site voor en door Lelydorpers!

Webmail 1

Stuur gratis een leuke internet kaart (E-card).

Hieronder  uw advertentie bij Lelydorp Net.

 

Home

 

Historie

 

Informatie

 

Scholen

 

Fotoboek

 

Gastenboek

 

Forum

 

Recreatie

 

Sport

 

Nieuwtjes uit Lelydorp

 

Ingezonden

 

Links

  Hoofddoel
  Meewerken
  
  Burger Informatie Centrum


 

Reacties van enkele bezoekers.

 

Nieuws (Suriname)
De Ware Tijd
 


Nieuws (Nederland
De Telegraaf

 


Telefoongids SurinameTelefoongids Nederland

Kort gesprekje met de Schoolhoofd van O.S. Schotelweg

In het kader van het breed promoten van onze eigen Dorpoe Site bezochten wij (Lelydorp Net) de O.S Schotelweg. De directrice sprak vol lof over dit project en zegt haar volledige medewerking toe. Om zaken officieel en via de hiërarchieke weg te laten verlopen verwees ze ons naar De Inspecteur van Onderwijs te Lelydorp.
Tijdens het gesprek kwamen de heren van L.V.V langs om 5 kratten met banana-bacoven te schenken aan de leerlingen.
 

Tevreden laden de heren de 5 kratten banaan-bacoven van hun voertuig en staan die af aan de schoolhoofd, waarna zij op zoek gaan naar de volgende scholen op hun lijst.
 


 

Algemene info O.S. Schotelweg:
Paasvakantie: 9 april t/m 26 april 2009
Laatste schooldag is Woensdag 8 april 2009
School begint op maandag 27 april 2009
O.S.Schotelweg
Activitieten
O.S. Schotelweg’s meisjes semi voetbal kampioen u-13
In februari hebben de meisjes van O.S.
Schotelweg meegedaan aan de semi
Mid-Zuid voetbal kampioenschap. Ze bleken heel
sterk te zijn toen ze in de knock-out systeem overwonnen,
waarin 30 andere scholen zaten.

In de semi-finale die op vrijdag te Nationelo voetbalclub werd gehouden speelde ze tegen O.S. Dijkveld. En behaalde zij de 2e plaats. Wat een grote prestatie .
 

De team : Iteshea van koblijn, Sarafina Sedjo, Shania Sedjo, Steffany Keria , Reletsa Sopenni , Gailvary Wongsosemito, Farini Wiroredjo,
Angela Indiaan , Abigeal Misijan , Sionys Andoe en Demolish Awegni
Recyclen
Om te helpen met het petflessen / plasticflessen probleem die voor verstopte riolen zorgt, houdt de school zich bezig te het recyclen van plasticflessen. Dit is al jaren gaande. De leerkrachten en leerlingen verzamelen dan duizenden flessen per week. Deze flessen komen van overal in de omgeving van Lelydorp en het aangrenzend gebied, district Para. De flessen worden ‘’schoon’’ op school in grote zaken verzameld en opgehaald door de plasticflessen-recycle bedrijf. In een week verzameld de school z’n 17 zaken dat ongeveer neer komt op z’n 3000 tot 4000 flessen.
 
Als we de som hiervan doen komt dit neer op ongeveer ( 4*17 ) 68 zaken en 238.000 flessen per maand. Perfecte model die gevolg kan worden door anderen. Ze hopen verder dat nog meer mensen in het bijzonder Lelydorpers mee zullen helpen de omgeving schoon te houden. Zouden we hen niet kunnen helpen? Houdt de straten, riolen, ect, breed gezegt heel omgeving van Lelydorp schoon. Voorkomt verstoppingen en wateroverlast.
 

Plasticflessen

Schoolvoeding
De school heeft ook een voeding’s programma . Deze gebeurt in samenwerking met de MINOV. Dit programma is primair bedoeld voor de kinderen van de zwak draagkrachtige. Er worden dan van maandag tot donderdag belegde broden en op de vrijdag een warme maaltijd aan deze leerlingen gegeven volgens een bepaalde regeling. De variaties van de warme maaltijden zijn zoal rijst met bruine bonen, nasie, bamie, ect.


Webdesign, Webhosting en Domeinnamen.
Verder voor al uw Internet en PC vraagstukken.

Optiek All Vision
Indira Gandhiweg 893
Telefoon (0)367776

  

Hier had uw advertentie kunnen staan.