Plaats nu ook uw eigen advertentie op Lelydorp.net.

Vandaag is:   

Gastenboek

Webmail

Welkom op Lelydorp Net, de site voor en door Lelydorpers!

 

Home

 

Historie

 

Informatie

 

Scholen

 

Fotoboek

 

Gastenboek

 

Forum

 

Startpagina

 

Recreatie

 

Sport

 

Nieuwtjes uit Lelydorp

 

Ingezonden

 

Links

  Webmail


 

Doel en het ontstaan van deze site

 

Hoofddoel

Ons hoofddoel is een meetingpoint te zijn voor Lelydorpers overal ter wereld, inclusief de +/- 16500 die nog op Lelydorp wonen. Het Gastenboek leent zich hier helemaal voor als wij die op een juiste manier gebruiken. Lelydorper, surfgast, voel je vrij een bericht in het gastenboek achter te laten of stuur je suggestie naar de webmaster toe. Ook vind je informatie over bijvoorbeeld cultuur, onderwijs en andere bedrijvigheden van Lelydorp. Je vindt verder op de "Startpagina" diverse linken naar site's in Suriname en Nederland voor o.a.: PC-nieuws, downloads, virusmeldingen, kranten, nieuwsberichten, internettip enz enz. Verder vind je boven en onderaan van de deze pagina o.a. enkele aanbiedingen van vakantiereizen en mobiele telefoons. Voor de nodige communicatie onderling zijn er verschillende Chatrooms aanwezig.

Je vindt kortom alles op de site om regelmatig terug te surfen.

Bedankt voor je bezoek, surf vrij binnen deze site verder en tot ziens en alvast bedankt voor je medewerking.

Heb je een suggestie betreffende de site, mail het dan naar de webmaster

Laat je vrienden de site ook bekijken. Vul achterliggend formulier in en verzend.
Stuur een leuke internet kaart via het net voor je vrienden.


Ik probeer ook in het kort te vertellen hoe deze site tot stand is gekomen. Na twee reünies van Lelydorpers hier in Nederland bijgewoond te hebben , kon de gedachte mij niet loslaten dat het ook leuk zou zijn als er ook een website voor Lelydorpers zou zijn. Als je zo op het Net surft, kom je veel van zulke site's tegen. Mensen die in één plaats zijn opgegroeid maar nu verspreid wonen in bv landen als Suriname, USA en Nederland. Ze hebben dan een meetingpoint op het NET waar ze lekker gezellig met elkaar bezig kunnen zijn. Maar hopen dat iemand het initiatief zou nemen aangezien het toch een moeilijke stap blijkt te zijn. Moeilijk in de zin een aantrekkelijke site te ontwerpen die surfers ook trekt en op de tweede plaats de site zo te promoten dat het bekend wordt bij je doelgroep. Na veel nachten (beter maanden) over geslapen hebben, het met enkelen er over gehad. En dit is het resultaat. LELYDORP NET De eerste stappen zijn o.a door mij opgezet maar reken volledig op jullie medewerking. Kom met suggesties, lever opbouwende kritiek zodat we op zeer kort termijn een druk bezochte site met elkaar kunnen hebben. Schroom niet, door te geven wat je graag op de site zie Natuurlijk vinden jullie nu al een gastenboek waar jij je boodschap kan achterlaten en communiceren met vrienden.
Bezoek ook de sponsor Tesuhar Search4u zodat de met deze site gemoeide kosten gedekt kunnen worden. Alvast bedankt voor je medewerking

 

 

 

 STUUR JE REACTIE VIA MAIL WAT JE OVER DE SITE VIND
 

 

De site is ontworpen en wordt onderhouden door Harris Internet Services. Voor diensten op het gebied van Internetten zoals Webdesign, Webhosting, Domeinnamen,Internettrainingen en Internet PC-hulp.